2014/07/17

ASSOCIACIÓ MUSICAL COLLBLANC -TORRASSA BAND






(Una notícia d'actualitat, que celebrem des del nostre Bloc)...
 
El passat dia 4 de juliol, aquesta banda que recentment tenim als nostres barris i que neix de l'inquietud compartida per crear un espai on desenvolupar activitats musicals , mitjançant la formació musical banda, ens va obsequiar als veïns amb un magnífic concert. Aquest acte va tenir lloc al Centre Cultural Collblanc-Torrassa de l'Hospitalet, que estava ple de gom a gom i que, la seva actuació va posar en diverses ocasions al públic en peu, aplaudint la seves actuacions que apart de ser amenes, varen ser molt ben interpretades per aquest grup de joves dirigits pel senyor Toni Santos.

És una molt bona noticia que els nostres barris, gaudexin d'una entitat com aquesta, que ha nascut sense ànim de lucre i que estigui oberta a totes les persones que entenguin la música com un element cultural i creatiu d'expressió .

El grup Memòria de Barri no podia esta al marge d'un acte tan important i per això ens ha semblat adient donar-lo a coneixer.


Antònia Torrens

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada molt que apareguin aquest tipus d'associacions que ajuden a acostar la musica a tothom i que a mes donen una formació als mes joves sense que el pares hagin de pagar un dineral a una acadèmia. Espero que rebin mes suport del que en el seu moment va rebre la cobla-orquestra la principal de collblanc