2016/09/30

EL COMÚ CATALÀ A LA TORRASSA: Presentació del llibre del David Algarra

Des de Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc, ens plau i ens fem ressò d'una notícia d'actualitat que té molt a veure amb el passat i la memòria dels nostres barris. Es tracta de la presentació del llibre El comú català. La història dels que no surten a la història, del nostre reconegut David Algarra, fill del barri. 
Esperem que aquesta presentació sigui motiu de retrobada i ja ho és, de celebració al barri. Ens hi veiem dijous!
"El proper dijous 6 d'octubre a la tarda, el torrassenc David Algarra tornarà a la Torrassa de l'Hospitalet per presentar el seu llibre: "El comú català. La història dels que no surten a la història".
La presentació del llibre tindrà lloc al Casal d'Entitats del barri, a la Ronda de la Torrassa, 105, a la planta 0. Molt a prop de la seva estimada i escapçada Casa de la Torrassa, actualment flamant i amagat Castell de Bellvís, en pacient espera d'una obra de remodelació que permeti la seva obertura al públic i al veïnat.
Precisament, vam conèixer al David Algarra fa molts anys a través del 'Projecte Torrassa', una línia d'investigació i secció a la seva web http://www.upaya.es
dedicada a la casa on va néixer el seu pare i que li va donar el nom al barri.
En aquesta ocasió ben especial, tindrem l'oportunitat de que el David Algarra ens presenti el seu darrer llibre al nostre barri. No us ho perdeu, el comú català ..., a la Torrassa: Es tracta de la nostra història".

 Redacció Els Nostres Barris.
 http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com.es/



El llibre.
http://www.elcomu.cat/
El llibre digital, amb llicència Creative Commons, es pot demanar a la seva web, de forma lliure i gratuïta.